Transfer - PerTurist

PER's TURIST
Skal du hen hvor tingene sker ? Så ring eller mail til Per
Gå til indhold
Bestil busturen her

Udfyld formularen med ønskede ud-
og hjemrejse dage, samt øvrige
informationer og vi vil snarest.
kontakte dig.Udrejse

Hjemrejse
TRANSFER
Kør en transfer mellem hotel og lufthavn med Per’s Turist

Hos Per’s Turist foretager vi mange transfers. Hvis I er et større, eller bare et lille, selskab, der skal hentes ved Københavns Lufthavn eller ved et krydstogtskib, er det en god idé at leje en bus hos busselskabet Per’s Turist. Det kan også være, at I er et firma, der skal transporteres fra A til B. Det er der mange fordele ved.

God service

Vore chauffører er meget servicemindede og er altid villige til at hjælpe med kufferter og anden bagage. Hvis I har mange ældre mennesker i gruppen, er det også en god idé at leje en bus, da vore chauffører ikke stresser dem. Der skal være plads til alle, når man booker bus transport. Den oplevelse får man sjældent blandt taxachauffører, der er meget fokuserede på at komme frem til destinationen så hurtigt som muligt, så de kan få en ny tur.

Behagelig kørsel

Vore chauffører kører i et roligt og behageligt tempo, så I kan nyde turen og nå at se lidt af byen. Vi kan endda sørge for en guide på vej frem til hotellet. Vi kan også køre jeres gæster frem og tilbage fra seværdigheder i københavnsområdet, med vores Bus i København, hvis der er interesse for det.
Mange muligheder

Vi kører typisk for faste kunder, men hvis det her har interesse, er I naturligvis altid velkommen til at henvende jer. Vi kører efter yderst rimelige priser. Lav en prisforespørgsel her. Der er mange muligheder for både at booke os som turistbus eller til andre formål. Så læs også om vores kroture, sightseeingture, polterabendkørsler og kørsel for institutioner, som du finder links til nederst her på siden.

Der er miljøfilter i busserne, så busserne
forurener så lidt som overhovedet muligt. Desuden er der seler, aircondition, stole med benplads, mikrofon, musikanlæg mm. I er meget velkommen til at henvende jer, hvis I har en idé til en tur. Vi kan hjælpe med ideer og priser. Ring på 3250 5025, så tager vi en snak om det.

Kontakt Pers Turist via. tlf.: 32 50 50 25, via vores kontaktformular i bunden af siden, eller mail per@persturist.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe dig, vi hjælper dig med dine behov.?

Tilbage til indhold