Kroture - PerTurist

PER's TURIST
Skal du hen hvor tingene sker ? Så ring eller mail til Per
Gå til indhold
Bestil busturen her

Udfyld formularen med ønskede ud-
og hjemrejse dage, samt øvrige
informationer og vi vil snarest.
kontakte dig.Udrejse

Hjemrejse
KROTURE


Hos Per’s Turist har vi gode erfaringer med kroture for ældre. Der findes masser af hyggelige gamle kroer i Danmark. De ligger typisk meget idyllisk ude på landet. Det bliver ikke hyggeligere, men det kan være svært at komme til dem med offentlige transportmidler – især hvis man ikke er så godt gående længere.

Kontakt Pers Turist via. tlf.: 32 50 50 25,  eller mail per@persturist.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe dig, vi hjælper dig med dine behov.

Nemt og bekvemt

Derfor er der mange pensionistklubber eller kortklubber, der hyrer os til at køre dem frem og tilbage mellem klubben og den foretrukne kro. Vi kører jer derud og kommer og henter jer efter aftale - evt. dagen efter. Det kan ikke blive nemmere for jer.

Klubben bliver rystet bedre sammen end nogensinde og I bliver kørt direkte frem og tilbage til en rimelig pris. Vi har et bredt kendskab til mange kroer og I er mere end velkommen til at ringe for at høre, om vi har gode ideer til ture. På vejen frem eller tilbage har vi også forslag til seværdigheder, det kan være relevant at køre forbi, hvis I ønsker det.

Dygtige chauffører

Vore chauffører kører godt, så det er behageligt at køre med dem. For en krotur er vi klar over, at selve køreturen er en del af oplevelsen, så vore chauffører kører altid i et roligt og behageligt tempo, så man kan nyde udsigten og landskabet på vejen.

De er samtidig meget servicemindede og sørger altid for at hjælpe alle, der har behov for det med kufferter eller lignende. Vores chauffører hjælper gerne dårligt gående samt folk, der medbringer rollatorer og andre hjælpemidler.


Tilbage til indhold