Om os - PerTurist

PER's TURIST
Skal du hen hvor tingene sker ? Så ring eller mail til Per
Gå til indhold
PER'S TURIST


Hos Per’s Turist får du kun gode transportoplevelser.

Om Per’s Turist

Per’s Turist er et busselskab er startet af Per Rasmussen. Per har været selvstændig siden 1978. Før da var han ansat i Viking Bus, så han har mange års erfaring med buskørsel.

Hos Per’s Turist er der kun ansat rutinerede chauffører og der er ingen af chaufførerne, der har været ansat mindre end fem år hos Per’s Turist.

God kvalitet

Jeg kører kun busser med både miljøfilter og seler i busserne.

Vi kører fortrinsvis for kunder i København og Nordsjælland, men I er altid velkommen til at henvende jer. Vore kompetencer spænder bredt og vi kører lige så meget med børn i vuggestue, børnehaver og skoler, sommer-studenter, voksne til firmaudflugter, pensionister på tur som turister på bytur eller hotelophold, oplevelsesture og stille og rolige kirketure.

Vi er et lille firma med stor erfaring og vi er ikke bange for at dele ud af den, hvis der skulle være behov for det.
I er derfor meget velkommen til at henvende jer, hvis I skal have hjælp til turplanlægning, tider og besøgssteder.

Rolig kørsel

Vi hjælper gerne med at finde ud af, hvor lang tid en tur tager med bus. Skal du hurtigt frem, er det måske ikke lige os, du skal bestille, da vi tager den tid, der skal til. Vore ture er behagelige og rolige.

Vi kan ikke overtales til at køre for hurtigt. Chauffør og firma skulle jo gerne have kørekort og firmapapirer – også efter turen.

Bus transport hos os er noget, man ser tilbage på med glæde. Når man kører med os, kan man nyde turen, udsigten og selskabet. Hvis du har travlt, skal du bestille en taxa.

Brede kompetencer

Vi kører overalt i Danmark og efter behov også i udlandet.

Vi har mest erfaring i Sverige, Norge og Finland og kender mange gode kroer og seværdigheder – også nogle spændende attraktioner, som I ikke har hørt om.


Bestil busturen her

Udfyld formularen med ønskede ud-
og hjemrejse dage, samt øvrige
informationer og vi vil snarest.
kontakte dig.Udrejse

Hjemrejse
Tilbage til indhold