Polterabend - PerTurist

PER's TURIST
Skal du hen hvor tingene sker ? Så ring eller mail til Per
Gå til indhold
Bestil busturen her

Udfyld formularen med ønskede ud-
og hjemrejse dage, samt øvrige
informationer og vi vil snarest.
kontakte dig.Udrejse

Hjemrejse
POLTERABEND

Der er ikke noget værre end at trække nitten og være tvunget til at agere chauffør på en polterabend. Alle andre drikker og hygger sig, men du er tvunget til at holde dig ædru hele dagen, fordi du skal køre bilen rundt fra aktivitet til aktivitet.

Slip for besværet og få os til at køre rundt med jer, i vores bustransport.

Kontakt Pers Turist via. tlf.: 32 50 50 25, via vores kontaktformular i bunden af siden, eller mail per@persturist.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe dig, vi hjælper dig med dine behov.

Fleksible chauffører

I vore busser må I gerne tage drikkevarer og CDere med, så en del af polterabendhyggen sker på turen rundt mellem aktiviteter. Vore chauffører er professionelle og fleksible og bliver ikke sure, hvis der er uforudsete stop på turen.

Der er selvfølgelig grænser for, hvordan I må opføre jer, men vi regner med, at I er voksne mennesker, så vi ikke behøver at udstikke stramme regler på forhånd. Vi finder nok ud af det hen ad vejen.I bestemmer tiden

I kan vælge at have rådighed over bussen i 2–4 timer eller hele dagen.

Vi kører med rundt til de forskellige aktiviteter eller seværdigheder, så I nemt kan komme fra sted til sted. I kan slippe for bekymringen og sikre jer, at I slutter sikkert hjemme igen.

Vi har stor erfaring som turistbus og bus København og kender dermed mange veje og stræder, der løber i Storkøbenhavn og på Nordsjælland, så vi skal nok komme effektivt rundt i forhold til jeres tidsplan.?

Hvis I mangler idéer til turen

Mangler du ideer til arrangementer til polterabenden? Vi har masser af ideer. Også nogen du garanteret aldrig har hørt om.

Ring derfor til os allerede i planlægningsfasen. Vi kan hjælpe jer med at få de flyvske ideer til at blive til virkelighed. Ring til os eller lav en prisforespørgsel her.

I er derfor meget velkommen til at henvende jer, hvis I skal have hjælp til turplanlægning, tider og besøgssteder.

Tilbage til indhold