Sightseeing - PerTurist

PER's TURIST
Skal du hen hvor tingene sker ? Så ring eller mail til Per
Gå til indhold
Bestil busturen her

Udfyld formularen med ønskede ud-
og hjemrejse dage, samt øvrige
informationer og vi vil snarest.
kontakte dig.Udrejse

Hjemrejse
SIGHTSEEINGHos Per’s Turist har vi arrangeret rigtig mange sightseeingture gennem tiden. Vi har nogle faste ture, som vi altid kan arrangere. Traditionelt afhentes passagererne i Kastrup Lufthavn, ved Krydstogtskibene i Københavns Havn eller fra hotel. – Vi er den ideelle bustransport!

Der køres en varieret tur i København med stop ved bl.a. Den Lille Havfrue, Gefionspringvandet, Amalienborg, Nyhavn, Christiansborg, Rosenborg Slot m.m. eller en tur i det nordsjællandske med besøg på Kronborg, Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot.

Vi kan være behjælpelige med at skaffe guides, der taler mange sprog som fx japansk, engelsk og russisk, hvilket giver en fantastisk oplevelse i vores turistbus.

Kontakt Pers Turist via. tlf.: 32 50 50 25, via vores kontaktformular i bunden af siden, eller mail per@persturist.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe dig, vi hjælper dig med dine behov.

Fleksibilitet

Vi er i høj grad fleksible i forhold til turene, så der kan sagtens lægges nye destinationer ind på ruten, hvis I ønsker det. I er altid velkommen til at henvende jer om priser og ture. Ring til os eller læg en prisforespørgsel ind online.- Men hvorfor ikke invitere familie, venner eller kolleger til sådan et arrangement?

Bussen henter jer på adressen, og bringer jer gerne tilbage til udgangspunktet.

En sådan tur kan være et festligt indslag, som ryster gæsterne sammen, når der skal fejres en “rund” fødselsdag, sølv- eller guldbryllup eller konfirmation etc.

Det bliver en tur, som dine gæster vil snakke om længe. Vore chauffører er professionelle og fleksible. Vi kan endda sørge for en professionel guide, der kan oplyse og underholde på turen.

Hele paletten

Hos Per’s Turist har vi hele paletten af ture. Vi har gode erfaringer med alt fra at køre bus København til at arrangere ture til hele Skandinavien. Når man kører mod Nord, ændrer landskabet sig meget hurigt. Vi synes, at vore skandinavisk nabolande er meget smukke – og det vil vi gerne vise jer.

Vi kender mange gode steder at tage hen, så hvis I mangler ideer er I altid velkommen til at henvende jer.

Andre muligheder

Hos Per’s Turist har vi gode erfaringer med at arrangere fx kirketure, pensionistture og kroture samt meget mere.

Tilbage til indhold