Institutionskørsel - PerTurist

PER's TURIST
Skal du hen hvor tingene sker ? Så ring eller mail til Per
Gå til indhold
Bestil busturen her

Udfyld formularen med ønskede ud-
og hjemrejse dage, samt øvrige
informationer og vi vil snarest.
kontakte dig.Udrejse

Hjemrejse
INSTITUTIONS KØRSEL


Hvad er mere hyggeligt end at tage børnene med på institutionskørsel? Ungerne elsker det og det giver et dejligt afbræk i hverdagen. Vore hyggelige chauffører er gode til at tage sig af børnene og kører busserne i et børnevenligt tempo – det vil sige ikke for hurtigt.

Kontakt Pers Turist via. tlf.: 32 50 50 25, via vores kontaktformular i bunden af siden, eller mail per@persturist.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe dig, vi hjælper dig med dine behov.

Institutionskørsel efter børnenes behov.

Når man skal køre med børn, skal man vide, at for børn er busturen en del af oplevelsen. Vore chauffører er derfor altid tålmodige og klar over, at det godt kan tage lang tid for børn at stige ind og ud af en bus.

Børns tanker er typisk helt andre steder og det er jo det, der er så dejligt med børn. Vore chauffører er smilende og har masser af overskud – også hvis der skal ske uforudsete stop på vejen.

Mange muligheder med institutionskørsel.

Vi kan levere fast kørsel af udflytterbørnehaver, transport af skolebørn til svømmehaller/idrætsanlæg eller kolonier/lejrskoler. Eller hvad med en enkelt udflugtsdag til eksempelvis Zoologisk Have, Møns Klint, Vikingeskibsmuseet, Knuthenborg Safaripark m.m.
Vi er også leveringsdygtige i gode ideer til udflugtsmål, hvis I har behov for det. Hvem ved? Måske kender vi et hyggeligt sted at gøre holdt på vej frem til den endelige destination.

God kvalitets institutionskørsel

Vore chauffører har stor erfaring som turistbus. Vi kører altid sikkert og er aldrig involveret i ulykker på vejene. Vi har naturligvis sikkerhedsseler til alle sæderne. Jeres børn er derfor i trygge hænder, når I kører med Per’s Turist.

Læs også om vore andre kørselstilbud som f.eks. bustransport og deciderede busrejser – f.eks, som bus København.

Institutionskørsel til konkurrencepriser
Hos Per’s Turist er vi klar over, at mange offentlige institutioner er pressede på økonomien. Heldigvis kan vi levere et produkt til meget konkurrencedygtige priser, så I er altid velkommen til at kontakte for et uforpligtende tilbud.

I kan vælge at ringe til os eller lave en prisforespørgsel her på hjemmesiden.

Tilbage til indhold