Turistbus med god siddekomfort og professionelle guider

Turistbusser findes der mange af, men hos Per’s Turist får I en turistbus med service, siddekomfort og sikkerhed.

Hos busselskabet Per’s Turist har vi mange års erfaring med turistkørsel i blandt andet København og Nordsjælland. Faktisk så mange, at vi selv synes, vi har opbygget den bedste service og hører til blandt de bedste chauffører i landet.

Det vil vi gerne bevise for dig, når vi inviterer jer ombord i vores turistbus. Derfor kan du roligt forvente at blive mødt af en chauffør, der hjælper jer ombord i bussen, og som tager dig forbi de smukkeste ruter rundt til de seværdigheder, du skal se.

Vi kan endda hjælpe med at finde en professionel guide.

Turen går til…

Skal I bruge en turistbus i København eller på Fyn, i Jylland, eller skal et af vores skandinaviske nabolande have æren af jeres besøg? Uanset hvor I skal hen, stiller vi en dygtig og erfaren chauffør til rådighed, så I har nogle af Danmarks sikreste hænder på rattet, når vi begiver os af sted mod de mange seværdigheder.

Lad os bare tale rent ud af posen; har I travlt, skal I være opmærksomme på, at vi tager os god tid under jeres sightseeing. Hos os handler det nemlig ikke kun om at træde på speederen. Vi nyder at give en rolig oplevelse under bekvemmelige forhold – altså kort sagt at give en tur, man ikke sådan lige glemmer.

Skal vi hjælpe eller planlægger I selv?

Som busselskab igennem mange år har vi naturligvis opbygget en masse viden om de mest populære strækninger i både by og natur. Den viden deler vi gerne, så I selv bliver vidne til alle de prægtige steder, Danmark gemmer på. Bustransport skal nemlig ikke bare overstås, men nydes undervejs. Det mener vi, at vores gæster har fortjent.

Skulle du og din gruppe have særlige ønsker til ruten i vores turistbus, indretter vi jeres buskørsel herefter. VI kan give gode konkrete indspark og hjælper gerne med at vejlede, hvis I mangler frisk inspiration til busturen.

Giv os blot et kald på telefon 32 50 50 25 eller send din besked og forespørgsel ved at bruge kontaktformularen ude i siden.

Bestil bustur her

Udfyld formularen med ønskede ud- og hjemrejse og øvrig information, og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Udrejse
 
 
 
Hjemrejse
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til hvilke busruter vi kan tilbyde, eller har du ønsker om en bestemt rute, så udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Per's Turist v/Per Rasmussen

CVR: 86558610

Løjtegårdsvej 137

2770 Kastrup

Kontakt os

☎ Tlf.: 32 50 50 25

✉ E-mail: per@persturist.dk