Bustransport med fokus på den gode oplevelse

Lej en bus med chauffør til heldagsarrangementer eller planlagte udflugter. Hos busselskabet Per’s Turist klarer vi alle former for bustransport; grupperejser, turistkørsel og meget mere i blandt andet København, Nordsjælland og resten af landet.

Hvad er en god oplevelse med bustransport? Jo, hos Per’s Turist mener vi, at det handler om at nyde turen, det sociale og de mange indtryk, I møder undervejs.

Enhver kan kontrollere en kobling, speeder og bremse, så kunsten ligger i at sørge for, at gæsterne – dvs. dig og dine medrejsende – har en god oplevelse og finder sig godt tilpas under hele busturen. Det kan vi hos Per’s Turist sørge for.

Fleksibel bustransport

Hos Per’s Turist er bustransport og buskørsel altid planlagt med afsæt i jeres ønsker. Så hvad enten det er for en institution eller som turistbus til sightseeing, polterabend med hele slænget, en hyggelig krotur eller I bare skal fragtes til lufthavnen som gruppe, så klarer vi det hele.

Vi har faktisk en god portion erfaring med at planlægge særlige ture, hvor blandt andet pensionistture og kirketure er populære.

Her tager vi en hyggelig tur, som typisk kommer forbi idyllisk natur ude på landet, der hvor pulsen falder, luften er friskere, og himlen har en skarpere blå farve.

Vi gør det selvfølgelig nemt og bekvemt ved at samle jer op på den destination, som er bedst for jer, ligesom vi naturligvis kører jer tilbage.

Turen er dog ikke bare fra A til Z, for vi sørger for, at I både får en behagelig bustransport med mulighed for at læne sig godt tilbage i sædet, ligesom vi naturligvis hjælper med at få bagagen stillet ordentligt ind m.m.

Servicen ledsages i øvrigt af sikkerhed, da det er erfarne chauffører, der drejer nøglen og tager god hånd om jeres bustransport.

Alle ombord i vores bus

Grupperejser, leje af bus og almen bustransport starter lige her. Vi byder alle hjerteligt velkommen ombord i vores busser med plads til alle.

Vores services:

Kontakt os og bestil bustransport

Ønsker I at bestille bustransport, er I velkomne til at kontakte os på telefon 32 50 50 25, anvende kontaktformularen eller skrive til vores e-mail per@persturist.dk. Så finder vi det helt rigtige tilbud til jeres buseventyr.

Bestil bustur her

Udfyld formularen med ønskede ud- og hjemrejse og øvrig information, og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Udrejse
 
 
 
Hjemrejse
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til hvilke busruter vi kan tilbyde, eller har du ønsker om en bestemt rute, så udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Per's Turist v/Per Rasmussen

CVR: 86558610

Løjtegårdsvej 137

2770 Kastrup

Kontakt os

☎ Tlf.: 32 50 50 25

✉ E-mail: per@persturist.dk