Book din Bus København her

Skal du på sightseeing, mangler du en turistbus eller har du bare brug for bustransport til et andet arrangement? Så tøv ikke med at kontakte busselskabet Per’s Turist.

Bus København

Hos Per’s Turist kender vi København og alle de smukke kroge i byen. Faktisk er det lidt en specialitet for os at agere turistbus i Storkøbenhavn og på Nordsjælland, hvor vores mangeårige erfaring kommer vores gæster til gode. De forkæles nemlig med den bedste udsigt og de mest snu genveje, hvis programmet er tætpakket.

Så hvis du allerede nu ved, at du skal booke bus i København, så kan du ringe direkte på 32 50 50 25 eller rulle ned til kontaktformularen her på siden, men vi giver dig da gerne et par ekstra gode argumenter til at vælge os som turistbus, i København, hvis du har behov for lidt flere.​

Smil, du træder ombord i en komfortabel bus, København.

Der er ingen grund til at hænge med mulen forud for en hyggelig dag i København. Vi gør i hvert fald vores for, at dit humør er højt. Og med seværdigheder som blandt andet Tivoli, Amalienborg, Nationalmuseet, Den Lille Havfrue og Nyhavn samt Strøgets utallige café- og shoppingmuligheder, så skal vores bus København, nok få sendt dig rundt med et smil på læberne.

Planlæg selv din bus, København

Vi har allerede pralet af at kende København og byens smukkeste seværdigheder, men hvis du eller din gruppe har særlige ønsker, til jeres bus transport, så finder vi selvfølgelig ud af at planlægge det bedste arrangement hertil. Vi kan både hente og bringe jer retur til adressen – og hvad enten I skal afsted på heldagstur eller blot nogle timer, gør vi alt for, at turen bliver uforglemmelig.

​Fleksibel og omhyggelig bus i København

Det kan lyde pudsigt, når man bruger et ord som omhyggelig i forbindelse med styringen af en mange tons tung bus. Men det vi mener er, at vi sørger for, detaljerne for jeres dag er tilrettelagte, så I får en super oplevelse. Vi er både rolige og servicemindede, og vi sørger for, at folk føler sig hjerteligt velkomne og godt tilrette. Ikke bare i vores gode sæder, men også på det humørmæssige plan.

Læs mere omkring Per´s Turists ekstraordinære service og lave priser her på siden.

​Så mangler du en bus til din tur rundt i København og omegn, så tøv ikke. Giv et kald på tlf.: 32 50 50 25 eller send din besked ved at bruge kontaktformularen herunder.​

Bestil bustur her

Udfyld formularen med ønskede ud- og hjemrejse og øvrig information, og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Udrejse
 
 
 
Hjemrejse
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til hvilke busruter vi kan tilbyde, eller har du ønsker om en bestemt rute, så udfyld formularen og du vil blive kontaktet.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Per's Turist v/Per Rasmussen

CVR: 86558610

Løjtegårdsvej 137

2770 Kastrup

Kontakt os

☎ Tlf.: 32 50 50 25

✉ E-mail: per@persturist.dk